On my window.


Nikon D3100 - AF-S DX Nikkor 18-55mm F/3,5-5,6 G VR.
@ ISO400 l F/5,6 l 1/100 Denna bild är inte den bästa, det var andra dagen med min bästavän (kameran) jag tog denna bilden. Imorrn blire tidsinställda inlägg som jag ska fixa nu så ni har något att läsa imorgon också.
/Julia
Linus och Nasse.


Nikon L100.
ISO400 | F/5.4 | 1/206

Här är tre bilder på två av världens sötaste hästar!
De heter Linus (fux) och Nasse (svart) och de bor grannar med min farmor!
Min favorit är den andra bilden för att man ser att Linus kommer springande mot mig och hans man blåser upp!
/Erica

Vilken är eran favorit?
Linnea fotar Julia.


En liten video jag klippt ihop sen Linnea fotade mig, haha, älskar slutet!

Ha det gött!
- JuliaShe's a social butterfly.


Nikon D3100, Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6 VR
@ ISO 100 - 1/500 sek - f/5,6

En bild som jag tog hos min morbror i våras, då skillorna just slagit ut!

Rasmus Viberg – Social Butterfly

/ LinneaSåpbubblor.Nikon D3100 - AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Hej! Här är några fina bilder på Erica som jag knäppte för ett tag sedan. Min favorit är den andra bilden.
Vilken är eran favorit?Himlen är oskyldigt blå...


Nikon D3100, Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6 VR
@ ISO 360 - f/7,1 - 1/2000 sek - Brännvidd = 200mm


Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå

/ LinneaKina.Foto: Linnea, Kamera: Nikon D3100 - AF-S DX Nikkor 18-55mm F/3,5-5,6 G VR


Här är två bilder på Erica som Linnea fotade när vi hade "kina tema", vilken vart bäst?

/Julia♥Flower girl.Nikon D3100, AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Från vår senaste fotografering så tog vi oss till ett "blomfält" för att ha vår fotografering. Resultatet blev som ovan.
Det såg nog lite kul ut när vi fotade, för att det låg en tjej bland blommor medans vi andra fotade och filmade... hihi.
Så en liten bts-video kommer nog att komma upp på bloggen så snart som möjligt, för att vi tre muppar ska sova över hos Julia idag :)

kramkram

/ LinneaMontè.


Samsung PL100
ISO80 | F/5.3 | 1/125

Här har ni två gamla bilder som jag gärna ville visa från när jag var på trav, då var det även ett montè lopp, för er som inte vet vad montè är så är det som galopp fast hästarna travar istället för galopperar, hoppas ni förstår ;)
De tog jag med min gamla samsung, fast de vart ganska bra ändå, nu ska jag äta mat efter en lång dag på stranden! Ha en jätte bra sommar och jag hoppas att ni inte sitter vid datorn HELA dagarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Erica
Waterdrops.


Nikon D3100 - AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
ISO100 l f/5.6 l 1/30  

Hej! Har inte hunnit presentera mig riktigt ordentligt, så jag tänkte att jag kunde göra det nu!
Jag heter iallafall Julia, beskriver mig som en klantig, snäll o rolig tjej, vissa tycker jag är konstig, men jag tycker att jag är fullkomligt normal! Jag är iallafall 12 år, eller snart iallafall. Är ganska lång för min ålder. Har fotat i 2 år, började med en Nikon L100 men Maj 2011 tog jag med mig min familj och köpte en Nikon D3100.
Har en stooor förkärlek till glada färger, foto såklart, Vänner, Grey's Anatomy och rock.

Tack för alla fina kommentarer, dom värmer! ♥Fly.


Nikon L100.
ISO800 | F/4.7 | 1/60

Denna bilden är jag totalt förälskad i, det ända som är dumt är att jag hade iso800, gud vad brusig den blev:S?
Men det får duga, nu tänkte jag berätta lite om mig själv och varför jag älskar att fota så mycket som jag gör.
Jag har inte vart jätte intresserad av foto så jätte länge, kan inte alla saker, har precis lärt mig vad iso, exponering, slutare och bländare betyder. Kan inte heller så mycket om design, men har även lärt mig lite av Julia och Linnea. Jag fotar med en Nikon L100, som inte är min, utan Julias som jag får låna ibland.
Jag redigerar i photoscape, gimp och nu har jag även fått photoshop i förrgår av Julia (bästaste människan ever) och håller på att utforska det förfullt! Jag fyller förressten 12  den tjugoåttonde oktober i år!
När jag har samlat ihop cirka 1500 kr till ska jag köpa en systemkamera, en nikon d3100, likadan som Julia och Linnea. Jag kommer nog att utvecklas i takt med bloggen och kommer nog att kunna MYCKET mer om ett år!

/Erica
Fiskmåååååååååås.
Nikon D3100 , Nikon D3100, Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6 VR


Efter en extremt god mjukglass, så satte vid oss nere vid Göta Kanal och doppade fötterna i vattnet. Och då kom det massor av fiskmåsar och flög över oss. Men som tur var så hade jag med mig kameran ner, och fick lite bilder dom!

Kom ihåg att fråga oss om det är något ni undrar! Är det något som angår bloggen eller inläggen, så svarar vi i ett inlägg!

Kramkram

/ LinneaLinnea svarar!Hej Annamaria!
Jag (Linnea) vet att det är väldigt populärt att att kolla sånt, men jag vill bara att ni håller ut lite till! För vi håller på att knåpa ihop ett asgrymt inlägg om våran utrustning. Vi är ju trots allt tre tjejer som driver Nikkor, och dvs tre x så mycket kamerautrustning, alltså blir det väldigt mycket bilder och sånt. Så vänta bara lite längre till, så kommer det snart.
Men jag kan avslöja att jag och Julia fotar med Nikon D3100 :)

Kramkram

/ LinneaThe Grudge?


Nikon D3100 - 18-55mm VR
ISO100 l F/5.3 l 1/250 l

Idag har jag och Julia haft en ny fotografering och grundtanken var att det inte skulle se så läskigt, men när vi sedan tog bilderna vart det nästan lite The Grudge känsla, vilket vi gillade, även fast inte tanken var så.
/Erica

Vart hon lik The Grudge/skräckfilms aktig?
Hur vi gjorde miniatyrbilderna!


svar: Tack så jättemycket!
Här kommer en liten video, hoppas att du hör och förstår vad jag säger!


- JuliaLinnea svarar!Jag (Linnea) fotar bara på M eller A, dvs Manuella inställningar eller Bländare inställningar. Ibland, oftast när jag bara ska fota något som man inte hinner ställa in massor av inställningar, så kör jag på SPORT, men det är inte ofta.
Bilden på katten i inlägget under tog jag med manuella inställningar!

Kramkram

- Linnea
Linnea här!


Nikon D3100, Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6 VR
@ ISO200 | F/5.6 | 1/160 sek
Redigering - ingen.

Hej allihopa!
Det är jag som är Linnea (inte katten på bilden), jag är 13 år och bor i Sverige (svårt att gissa, huh!?). På fritiden så fotar jag eller är med nära och kära. Jag har varit intresserad av fotografering i ca 2år, men har har bara ägt en systemkamera i 3-4 månader.
Har ni någon fråga så är det bara att fråga på!

Kram!Glad midsommar!Foto: Julia, Nikon D3100 - 18-55mm VR
Dessa bilder tog Erica och jag igår, hår och smink har jag fixat, blommorna är plockade av oss och kransen är gjort av Eva. Iallafall, Linnea, Erica och jag önskar er alla en trevlig midsommar! /Julia
Midsommarkrans.


Nikon D3100 - 18-55mm VR
@ 1/15    F/7.1    iso 100

En sneak peak på bilderna ni kommer få imorgon, kan säga så mycket som att bilderna är på Erica och att temat är midsommar. Så, kika in imorgon så får ni se bilderna, simma lungt kompisar. /Julia
Miniatyr.


Foto: Linnea, Utrustning: Nikon D3100 - Nikon Nikkor AF-S DX 55-200/4-5,6 VR

Bilden är lite brusig, ljuset var inte det bästa så det fick bli ganska högt iso, bilden är ganska häftig ändå, den är på mig och Julia. Nu sitter jag och Julia och redigerar lite bilder på mig sen idag. Kika in imorgon för att se dom. /Erica
Erica.Nikon D3100 - 18-55mm VR.

Nu har vi startat upp våran blogg, designen är inte riktigt klar än, men nu börjar vi blogga iallafall. De två första bilderna på bloggen är på Erica och tagna av mig. Nu ska vi försöka redigera lite bilder från våra senaste fotograferingar och så får ni kika in imorgon eller senare för mer bilder. /Julia

Erica, Julia, Linnea, Nikkor ♥
Vi är tre tjejer som älskar att fota. Julia & Linnea fotar med en Nikon D3100 och Erica med en Nikon L100. I våran blogg kommer ni få hänga med på grymma fotograferingar och massvis med bilder, tips och roliga tävlingar. Vi godtar bloglovin och länkbyten, säg bara till! Hope u like it! ♥


Kontakta / mejla oss:
[email protected]

bloglovin